MUU TOIMINTA

Seurakuntailta

Rauhanyhdistyksellä järjestetään vuosittain muutama seurakuntailta. Seurakuntaillan aiheeksi valitaan ajankohtainen uskoon ja elämään liittyvä aihe. Keskustelun pohjaksi on etukäteen pyydetty alustajaa valmistelemaan Raamatun pohjalta ja uskonelämän kannalta aihetta käsittelevä alustus. Alustuksen pohjalta käydään yleinen keskustelu, jossa kenellä tahansa on mahdollisuus käyttää puheenvuoro.

Tiistaikerho

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoihin kuuluu myös eläkeläisten toimintaa. Eläkeläiset kokoontuvat usein viikolla toimitalolle tai jonkun kotiin juomaan kahvia ja keskustelemaan.

Myyjäiset

Yhdistyksen varainhankinta perustuu suurelta osin myyjäistoimintaan. Rauhanyhdistys järjestää myyjäisiä oman paikkakunnan lisäksi muilla Rauhanyhdistyksillä. Myyjäisissä on myytävänä kotitekoisia leivonnaisia, ruokaa, kahvia ja käsitöitä. Muu ohjelma on mm. ongintaa, arvontaa ja narutusta.